Logo

Услуги

КЪРТЪНС БЪЛГАРИЯ предлага висок стандарт и ефективност на предоставените услуги. Фирмата е създадена в България и е ориентирана към потребностите на българския пазар. На Вашето внимание предлагаме комплексно описание на услугите, които изпълняваме:

  • Компетентна и професионална консултация при посещение в наш търговски обект, включваща и приблизително изчисление, при посочени от клиента размери.
  • Бърз и коректен отговор на запитване по емайл, телефон или скайп. Изготвяне на оферта.
  • Предлагаме да вземете мостра на избран текстил и да я видите в реална среда, за да се убедите в избора си
  • Посещение на място, провеждане на оглед, заснемане на особености, взимане на размери. Често на място се оглеждат харесаните преди това текстили, за да се достигне максимално бърз и точен ефект на крайния резултат. Тази услуга е напълно безплатна за клиента и е изцяло наш ангажимент.
  • Ушиване на изделия от текстил. Curtains Bulgaria разполага с няколко шивашки ателиета, в които работят опитни служители с дългогодишен стаж. 
  • Монтаж на корнизи, профили, аксесоари. Специализираната ни монтажна група извършва детайлно и прецизно и чисто работата си по поставянето на профилите. 
  • Монтаж на текстил. - При комплексна поръчка от Curtains Bulgaria, Вие заплащате само монтажа на корнизите. Текстила Ви монтираме подарък, а ако желаете за по-добра визия бихме могли и да го изгладим допълнително преди окачването (услугата гладене се заплаща отделно).

Наясно сме, че в повечето случаи стигайки до текстила в един интериор, Вие вече сте се сблъскали с голяма част от ремонта на едно жилище, при който понякога възникват и неприятни моменти. Именно поради тази причина, предлагаме комплексно решение на Вашата последна стъпка към новия Ви красив и уютен дом. За нас най-важно е Вие да останете удовлетворени от крайния резултат на съвместната ни работа.

Доверете ни се!

Pin It