Начало  »  За нас

За нас


В магазините на КЪРТЪНС БЪЛГАРИЯ откривате топлината на домашния уют с красиви завеси и пердета, шалтета и декоративни възглавници, покривки за маса и калъфи за столовете към нея. Умело подкрепяме очарованието им с подходящи аксесоари, като пискюли и магнитни щипки. За модеренните интериори, изработваме римски, виенски и вертикални щори, както и щори тип японска стена. Независимо от решението за Вашия дом, механизмите, корнизите и профилите, с които работим са здрави, качествени и абсолютно функционални.

ПРОДУКТА

Фирмата ни е официален представител и вносител на висококачествени европейски текстили на конкуренти цени. Изделията, които Ви предлагаме са с уникален дизайн и отлично качество на достъпни цени. Голямо наше предимство са кратките срокове и бързата доставка.

ЕКИПА

Силна част от екипа ни са опитни декоратори, които с радост посрещат клиентите на КЪРТЪНС БЪЛГАРИЯ навсякъде и им предлагат пълна професионална и компетентна консултация за интериорни решения. А истински завършено е едно решение след изпълнението му, за което се грижат внимателно и детайлно специализираните ни монтажни групи.

Хората, които работят при нас разбират от работата си и това е причината, поради която през последните кризисни години нашите клиенти прогресивно се увеличават.

Наши партньори са някои от най-добрите интериорни дизайнери и архитекти в страната.

УСЛУГАТА

Като професионалисти заставаме категорично зад обещанието, че можем да удовлетворим всеки един клиент и да го накараме да се чувства добре от направения при нас избор!

ЗА НАС

Започнахме с изграждането на КЪРТЪНС БЪЛГАРИЯ през 2002 година. През изминалото време създадохме верига от магазини за интериорен текстил - пердета, завеси, щори, дамаски, корнизи и аксесоари за дома. Екипа ни е изграден от професионалисти в областта на текстилната декорация, а продуктите ни се предлагат на територията на цялата страна, като в градовете СОФИЯ, ПЛОВДИВ, БУРГАС, ВАРНА и СТАРА ЗАГОРА имаме собствени представителства.

Можете да посетите и новооткрития ни магазин в гр. София, който разполага със собствено обозначено паркомясто.

Към нашите клиенти се стремим да се отнасяме така, както бихме искали да се отнасят с нас, когато ние сме на тяхно място.

Коментари За нас