Начало  »  Картина от интериорен текстил "Пеперуди в полет", 40х50 см

Картина от интериорен текстил "Пеперуди в полет", 40х50 см

Арт.№: пепруди в полет Добави в любими

Продукта вече е разпродаден, оставете Вашата ел. поща, за да Ви уведомим шом го получим отново или да Ви предложим негов заместител.

Нашите картини, изработени от текстил са уникати с авторски почерк. Идеята за тях дойде в тон с екологичните теми, които засягат ежедневието ни.

Смятаме за вълнуващо да вдъхнем втори живот на текстила. Чрез наслагването на разноцветни парчета плат и рисунки се оформят великолепни сюжети.

Те са допълнени от красиви ширити, пайети и мъниста. Всичко изработваме с внимание и любов към детайла. Представените артикули са оригинални единични бройки.

  • Материал: текстил , хартия , мъниста
nan/5 на базата на 0 оценки

КАЧЕСТВО

В Curtains Bulgaria, 

Имаме удоволствието да предлагаме огромно разнообразие на текстил за пердета, завеси, дамаски, щори и други. Разнообразие във всички възможни аспекти: цветове, материи, десени, ширини и приложение.

Смело можем да заявим, че приликата е само една и тя е качеството. Предлагаме висококачествени текстилни материи, подходящи за всякакви изделия. Нашата текстилна колекция е грижливо селектирана от най-добрите марки и производители в съответния ценови клас. При изграждането й отчитаме както тенденциите в областта на интериора, така и специфичните нужди и потребности на нашите клиенти.

Произходът на платовете ни е от признати центрове на текстилната промишленост – Испания, Турция, Гърция, Италия и др.

Коментари