Начало  »  Референции

Референции

Веселина Гълъбова

Изключителни професионалисти.

Много добро качество и изработка. Много бързи и прецизни. Живея в чужбина и помолих поръчката ми да бъде изпълнена колкото може по-бързо, за да взема пердето със себе си. Още на по другия ден ми звъннаха, че е готово. Бих ползвала отново услугите на Curtains, както и с две ръце бих ги препоръчала на всеки, които търси качество и професионално отношение.

Ели Колева

Изключителни професионалисти! Отдавна не бях срещала толкова позитивни хора! Невероятна изработка на пердетата! Препоръчвам ги с удоволствие!

Ева Желязкова

Консултантите са изключително любезни и ми съдействаха при избора с добрите си съвети. Изработката е отлична и стана в обещания срок. Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Допринесохте много за уюта в моя дом!

Илиана Дончева

Страхотно обслужване и качество, просто неповторими... БЛАГОДАРЯ ВИ

Вяра Божкова

Много богат избор от десени - едновременно качествени и красиви! Много удобна комплексна услуга с взимане на размери, ушиване и монтаж - спазени срокове и безупречно изпълнение! Много, много съм доволна!

Петя Стефанова

Изключително разнообразие от десени, качествени материи и топло отношение към клиента! 

Христина Рачева

Благодаря за професионализма. И по-специално на Лили от магазина на Бул. Ген. Скобелев, срещу Mall of Sofia. Вие творите красоти. Много добре ушити пердета. Струваше си чакането.

Диана Димова

Изключително съм доволна от красотите, които украсяват домът ни както в България, така и в Норвегия и Испания! Благодаря на невероятната Богдана Атанасова за професионализма и отношението! До нови срещи!

Силвия Иванова

Високо качество,богат избор,невероятен професионализъм!Изключително доволни сме!

Илияна Дончева

Страхотно обслужване и качество, просто неповторими... БЛАГОДАРЯ ВИ
 

Милен Донев

Супер обслужване, много коректни. Препоръчвам ги!

Красимир Дончев

Това е единствената верига магазини за пердета ( Curtains ) в България за безброй избор , гарантирано перфектно качество , перфектна изработка и монтаж . Всички пердета , корнизи и дамаски са ми от тях и по удовлетворен не съм бил!

Димитър Натскин

Страхотен магазин. Перфектно и коректно обслужване. Точното място за покупка на пердета.

Оставете своето мнение за Къртънс България
на нашата фейсбук Страница!

Последвайте ни