Начало  »  Референции

Референции

Веселина Гълъбова

Изключителни професионалисти.

Много добро качество и изработка. Много бързи и прецизни. Живея в чужбина и помолих поръчката ми да бъде изпълнена колкото може по-бързо, за да взема пердето със себе си. Още на по другия ден ми звъннаха, че е готово. Бих ползвала отново услугите на Curtains, както и с две ръце бих ги препоръчала на всеки, които търси качество и професионално отношение.

Ели Колева

Изключителни професионалисти! Отдавна не бях срещала толкова позитивни хора! Невероятна изработка на пердетата! Препоръчвам ги с удоволствие!

Ева Желязкова

Консултантите са изключително любезни и ми съдействаха при избора с добрите си съвети. Изработката е отлична и стана в обещания срок. Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Допринесохте много за уюта в моя дом!

Илиана Дончева

Страхотно обслужване и качество, просто неповторими... БЛАГОДАРЯ ВИ

Вяра Божкова

Много богат избор от десени - едновременно качествени и красиви! Много удобна комплексна услуга с взимане на размери, ушиване и монтаж - спазени срокове и безупречно изпълнение! Много, много съм доволна!

Петя Стефанова

Изключително разнообразие от десени, качествени материи и топло отношение към клиента! 

Христина Рачева

Благодаря за професионализма. И по-специално на Лили от магазина на Бул. Ген. Скобелев, срещу Mall of Sofia. Вие творите красоти. Много добре ушити пердета. Струваше си чакането.

Диана Димова

Изключително съм доволна от красотите, които украсяват домът ни както в България, така и в Норвегия и Испания! Благодаря на невероятната Богдана Атанасова за професионализма и отношението! До нови срещи!

Силвия Иванова

Високо качество,богат избор,невероятен професионализъм!Изключително доволни сме!

Илияна Дончева

Страхотно обслужване и качество, просто неповторими... БЛАГОДАРЯ ВИ
 

Милен Донев

Супер обслужване, много коректни. Препоръчвам ги!

Красимир Дончев

Това е единствената верига магазини за пердета ( Curtains ) в България за безброй избор , гарантирано перфектно качество , перфектна изработка и монтаж . Всички пердета , корнизи и дамаски са ми от тях и по удовлетворен не съм бил!

Димитър Натскин

Страхотен магазин. Перфектно и коректно обслужване. Точното място за покупка на пердета.

Мария Цветкова

Здравейте Невена, искам да Ви благодаря, за добре свършената работа. Бяхте много коректни във всяко отношение и за срок на поръчката, и за съветите, които ми дадохте и за контакта за монтажа. Признавам, че бях притеснена. Но се справихте чудесно!! Радвам се, че попаднах на вашата фирма!! Много благодаря!!!!! Вие сте една добра фирма желая ви успех, но щом работите по този начин, си мисля, че успехи не ви липсват!! Поздравявам Ви за добрата работа!!!

Светлана Каракашева

Здравейте,
Пердетата изглеждат много красиво. Придадоха красив и завършен вид на помещенията. Изработката е чудесна, както и плата. Много им се радваме в къщи и ви благодарим за чудесната работа и за помощта в избора на правилните десени и материи.

Поздрави

Мариана Манасиева

Здравейте,

Изказвам своите огромни благодарности на Неви и екипа на Curtains Bulgaria за професионализма и уюта, който внесоха в дома ми! Продължавайте да творите красота и не забравяйте, че тя се крие не само в малките неща, но и в сърцата на големите хора!

Успешен ден,
Мариана Манасиева

Цветомира Димитрова

Когато те посрещнат с усмивка и се почувстваш уютно и сред приятели от пръв поглед, тогава изборът на пердета за дома е не просто поредната задача от списъка, а едно истинско, вълшебно и споделено преживяване! :)

Виктория Янкова

Прекрасни завеси! Останахме очаровани от екипа на Curtains. Благодарим ви!
 

Антония Павлова

Страхотен професионализъм!
 

Кристина Клячева

Горещо препоръчвам! Получих консултация и помощ при избора и съчетание на цветовете в интериора. Оставих в техни ръце абсолютно всичко, от взимането на размери, до ушиването, гладенето и окачването на пердета. Благодаря ви за професионално свършена работа!

Ксения Димова

Много звезди ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Благодаря за пердетата и за перфектно свършената работа! Искрени благодарности на Светла Бакърджиева гр. Бургас за професионалнизма ѝ и вниманието!

Мира Дикина Маринова

Благодарим на екипа на Curtains Bulgaria, най-вече на страхотната Богдана Атанасова, за професионализма, съветите, изпълнението и прекрасното отношение!
 

Елена Башова

Благодаря на екипа на Curtains Bulgaria за професионализма. Поръчах тексил и изработка на завеси онлайн и не сбърках, че използвах усугите им.Страхотно качество, перфектна изработка, бърза и лесна комуникация,и спазени срокове. Благодаря Ви! Продължавайте да внасяте красота и уют в домовете

Саша Пашева

Много благодаря за завесите, прекрасни са, а качеството и изработката - без забележки.

Таня Иванова

Благодаря Ви, за милото и коректно отношение. Пердето е страхотно, много съм доволна и с удоволствие ще продължа да бъда ваш клиент. Всичко добро Ви желая!

Благовеста Аръчкова

Прекрасни продукти и отношение на персонала  :). Горещо ги препоръчвам!
 

Ина Василева

Изключително много съм доволна от екипа на Curtans,по точно от магазина на бул.Мадрид. Високо качество на завесите,точно огънати и красиви корнизи, професионална консултация в избора на материя и цветове.Сега се радвам на уют и красота-благодаря ви.

Ели Иванова

Изключително съм доволна от отношението и от изработката на пердетата. Скоро обмислям да си закупя и за другите помещения. Препоръчвм! ☺

Здравко Колев

Перфектно обслужване, помогнаха ми много бързо с избора на пердета и с изготвянето на офертата, като ми отделиха време за всички въпроси и капризи. Пердетата са качествени, като в комбинация с обслужването и невероятно удобния им сайт, смея да ги препоръчам с две ръце!

Силвия Димитрова

Прекрасно отношение и професионализъм!

Катяна Синджирлиева

Отлично обслужване, много любезен и отзивчив персонал!

Зоя Романова

Професионализъм, качество и коректност! Препоръчвам ги на всички. Обслужването е еталон за вежливост и компетентност!

В. Терзиева

Впечатлена съм от прекрасното обслужване и разнообразието на модели. Препоръчвам!

Любов Добрева

Здравейте,
искам да Ви благодаря за невероятния професионализъм, обслужване и бързите ви реакции! Пердето е страхотно ушито и за в бъдеще ще използвам само Вас, както и ще Ви препоръчвам с две ръце!
Благодаря Ви!!

 

Александра Николова

Бърза изработка, много добро качество, препоръчвам! :)

Габриела Григорова

Поръчахме завеси за своя дом и сме повече от доволни от качеството, материята и професионалната изработка. Получихме ги в срок. Изключителни професионалисти, коректно отношение! Благодарим Ви! Със сигурност предстоят още много покупки от Вас.

Петя Загорчева


Благодаря на екипа на Curtains Bulgaria, гр.Пловдив, бул."България"! Вие внесохте уют в дома ми. Благодаря за компетентното мнение и съвети, които ми дадохте! Така направихте избора ми по-лесен. Прекрасно се работи с професионалисти като Вас! ⚘

Цветанка Колева

Поръчахме щори. Много сме доволни. Благодарим

Nadejda Stefanova

Изключително доволна съм! Работих с Алекс от магазина в Лозенец, която е супер мила, лъчезарна и е изключителен професионалист. Дойде взе си размер, направи ми оферта, изработиха ги в срок и днес ги монтираха пердетата и корнизите. Платовете са страхотни и много хубаво ушити. Много благодаря curtains.bg!

Angelin Vojnov

Поръчката ни беше взета и изпълнена прекрасно! Препоръчваме горещо! Благодарности на Яна Димитрова от магазин Мадрид, както и на колегата й, извършил монтажа. Благодарим Ви!

Desislava Velichkova

Сърдечно благодаря за професионализма и доброто отношение на Боги от магазина на бул. Мадрид. Невероятен човек и професионалист, благодарение на нейните съвети и консултации къщата ни придоби прекрасен уют.

Violeta Petrova

Изключителни професионалисти! Благодаря ви за любезното отношение и за прекрасните перфектно съчетани пердета, с които направихте дома ни още по-уютен. Специални благодарности и за Светла, нашият консултант от Бургас.С вас се работи лесно и приятно .

Yani Stoyanov Popov

Изключително съм доволен от Надя Анчева,магазинът на бул.Княз Борис I,във Варна ! Обслужването беше на много високо професионално ниво, Надя ни помогна в избора и беше до нас в даването на безценни съвети от естетическо естество! Материите са качествени, а изпълнението на поръчката -перфектно и в срок!
Препоръчвам силно!!!

Ralitsa Milanova

Изключително профионално и любезно обслужване в магазин Curtains на бул Мадрид!
Благодарни сме на Богдана Атанасова, която ни помогна много в избора на пердета.
Всичко, което ни предложи е вече в дома ни!
Препоръчвам я горещо като консултант. Много е мила, слънчева и прецизна!

Inna Kutnyak

Изключително доволва съм от обслужването в магазин Cutains Plovdiv бул. България и по- специално от Елена! Любезна и заинтересова към клиента! Доволна съм и от ушиването на пердетата! С две ръце препоръчвам!

Аtanas Stanchev

Изключителен професионализъм! Перфектно консултиране в магазина на Бул. Мадрид, София! Позитивно и коректно отношение към клиента! Качествена и в срок изпълнена поръчка! Бъдещи успехи !

Lyubomir Georgiev

Прекрасна Богдана и екип! Отношение, професионализъм, точност, коректност! Успехи и благодаря!

Мелиса Грозданова

Изключително доволна съм от всичко!
Материите на пердетата са чудесни, изработката отлична, монтажа на корнизите- без забележки, а облужването от страна на Биляна от магазина на Златен Рог - на много високо ниво!
Препоръчвам с две ръце и с удоволствие ще ви бъдем отново клиенти! Благодарим ви!

Полина Иванова

Страхотен избор- обслужване, качество, разнообразие, краен резултат! Попаднахме в магазина в София, бул. Мадрид, по препоръка и останахме очаровани! Благодарим Ви Яна 

Оставете своето мнение за Къртънс България
на нашата фейсбук Страница!

Последвайте ни