Начало  »  Услуги

Услуги

Наясно сме, че в повечето случаи стигайки до текстила в един интериор, Вие вече сте се сблъскали с голяма част от ремонта на едно жилище, при който понякога възникват и неприятни моменти. Именно поради тази причина, предлагаме комплексно решение на Вашата последна стъпка към новия Ви красив и уютен дом. За нас най-важно е Вие да останете удовлетворени от крайния резултат на съвместната ни работа.

Доверете ни се!

КЪРТЪНС БЪЛГАРИЯ предлага висок стандарт и ефективност на предоставените услуги. Фирмата е създадена в България и е ориентирана към потребностите на българския пазар. На Вашето внимание предлагаме комплексно описание на услугите, които изпълняваме:

Консултация при посещение

Консултация при посещение

Компетентна и професионална консултация при посещение в наш търговски обект, включваща и приблизително изчисление, при посочени от клиента размери за пердета, завеси и корнизи.

Запитване по имейл или телефон

Запитване по имейл или телефон

Бърз и коректен отговор на запитване чрез електронна поща или телефон. Изготвяне на оферта.

Вземане на мостра

Вземане на мостра

Предлагаме да вземете мостра на избран текстил и да я видите в реална среда, за да се убедите в избора си.

Посещение на място

Посещение на място

Посещение на място, оглед, заснемане на особености, взимане на размери. Често на място се оглеждат харесаните преди това текстили, за да се достигне максимално точен ефект на крайния резултат. Тази услуга е напълно безплатна  за клиента и е изцяло наш ангажимент. За градовете - София, Пловдив, Стара Загора, Варна и Бургас тази услуга е напълно безплатна. За всички останали населени места в България се заплаща допълнително транспортна такса. 

Ушиване на изделия от текстил

Ушиване на изделия от текстил

Curtains Bulgaria разполага с няколко шивашки ателиета, в които работят опитни служители с дългогодишен стаж.

Монтаж на корнизи, профили, аксесоари

Монтаж на корнизи, профили, аксесоари

Специализираната ни монтажна група извършва детайлно, прецизно и чисто работата си по поставянето на профилите.

Монтаж на текстил

Монтаж на текстил

Нашите специалисти могат да дойдат във вашият дом да окачат, и декорират завесите, които сте поръчали. При комплексна услуга ( монтаж на корнизи и изработка на завеси) окачването на завесите е комплимент - подарък от наша страна. А ако желаете за по-добра визия бихме могли и да го изгладим допълнително преди окачването (услугата гладене се заплаща отделно).

Гладене на текстил

Гладене на текстил

Гладенето на пердета и завеси е всъщност изненадващо трудоемък процес. Едно перде със стандартни размери обичайно се равнява на десет ризи, като площ. Къртънс България предоставя тази услуга професионално с желанието да улесни своите клиенти.

Предварително изпиране нa текстил

Предварително изпиране нa текстил

Възможно е при почистването на определени материи, като лен, памук, вискоза или други натурални влакна да се получи свиване. Тези процеси са напълно естествени, като производителите на текстил приемат 4% свиваемост за обичайна. Ето защо Вашият текстил е добре да бъде изпран предварително.