Начало  »  Услуги

Услуги

Наясно сме, че в повечето случаи стигайки до текстила в един интериор, Вие вече сте се сблъскали с голяма част от ремонта на едно жилище, при който понякога възникват и неприятни моменти. Именно поради тази причина, предлагаме комплексно решение на Вашата последна стъпка към новия Ви красив и уютен дом. За нас най-важно е Вие да останете удовлетворени от крайния резултат на съвместната ни работа.

Доверете ни се!

КЪРТЪНС БЪЛГАРИЯ предлага висок стандарт и ефективност на предоставените услуги. Фирмата е създадена в България и е ориентирана към потребностите на българския пазар. На Вашето внимание предлагаме комплексно описание на услугите, които изпълняваме:

Kонсултация при посещение

Компетентна и професионална консултация при посещение в наш търговски обект, включваща и приблизително изчисление, при посочени от клиента размери.

Запитване по емайл, телефон или скайп

Бърз и коректен отговор на запитване чрез електронна поща или телефон. Изготвяне на оферта.

Вземане на мостра

Предлагаме да вземете мостра на избран текстил и да я видите в реална среда, за да се убедите в избора си.

Посещение на място

Посещение на място, оглед, заснемане на особености, взимане на размери. Често на място се оглеждат харесаните преди това текстили, за да се достигне максимално точен ефект на крайния резултат. Тази услуга е напълно безплатна за клиента и е изцяло наш ангажимент.

Ушиване на изделия от текстил

Curtains Bulgaria разполага с няколко шивашки ателиета, в които работят опитни служители с дългогодишен стаж.

Монтаж на корнизи, профили, аксесоари.

Специализираната ни монтажна група извършва детайлно, прецизно и чисто работата си по поставянето на профилите.

Монтаж на текстил.

При комплексна поръчка от Curtains Bulgaria, Вие заплащате само монтажа на корнизите. Текстила Ви монтираме подарък, а ако желаете за по-добра визия бихме могли и да го изгладим допълнително преди окачването (услугата гладене се заплаща отделно).