Начало  »  Щори  »  Римски щори

Римски щори

Лесни за демонтаж и възможност за пране

Могат да се изработят от всеки един десен

Подходящи и за вертикално отварящи се прозорци

Придайте романтичен и топъл вид на дома си. Изработени изцяло от текстил, римските щори внасят духа на изтока и са подходящи за всеки тип интериор. Механизма им позволява лесен демонтаж, както и почистване, пране или подмяна на текстила. За изработката им могат да бъдат използвани както плътни, така и ефирни, леки и полупрозрачни материи. Могат да бъдат изработени от всеки един десен, за да паснат перфектно на Вашия интериор. Подходящи за монтаж върху дограма, стена и таван. Страничното водене фиксира щората към дограмата, така че при отваряне на прозореца вертикално или хоризонтално, текстила остава плътно до стъклото.
Съобразени с високите изисквания и стандарти за качество на Къртънс България, механизмите са специално подбрани за максимална издръжливост на слънчева светлина.

Поддръжката на текстилите е лесна и бърза, свалете материята от механизма, извадете внимателно фиброшиповете, навийте на руло и изперте в пералнята без центрофуга и силни перилни препарати.

Римската щора може да бъде изработена с двоен механизъм. Той се отличава със съчетанието между тънка и плътна материя. Функционално решение за всеки дом.